jueves, 7 de octubre de 2010

Comunitats virtuals: barrapunto.com

Les comunitats virtuals són un grup de persones amb les quals es comparteixen videos, fotos, música, enllaços, experiencies.... en un espai virtual com Internet: correu, fòrum, www...

Els temes d'una comunitat virtual és molt amplia pot anar desde esports fins a ciència passant per la natura, jocs, educació... Una comunitat virtual bastant interesant és:  http://barrapunto.com/. Aquesta pàgina web és un weblog col·laboratiu on els usuaris penjen els articles sobre tecnologia, informàtica.... i un cop han estat revisats es pengen i altres usuaris els comenten. Els comentaris poden ser puntuats per altres usuaris, però la gent que no esta registrada també pot comentar els articles i els comentaris però no pot penjar els seus propis articles. En conclusió els usuaris són la base d'aquesta comunitat virtual, com la majoria de comunitats virtuals.


L'estructura d'aquesta pàguina web és la següent: A dalt de tot hi ha el logo/anagrama d'aquesta pagina:


A la banda esquerra hi ha les seccions, en cada secció hi ha articles sobre el tema d'aquest secció, per exemple en la secció de Américas hi ha tot d'articles sobre Amèrica. A continuació teniu una impressió de pantalla sobre la secció de Américas:


A més a més, a la banda esquerra també hi ha un conjunt d'eines d'aquesta pàguina com per exemple: buscador, per contactar amb els administradors, etiquetas, alertas...
Per altra banda, a la banda dreta hi ha tot d'anuncis dels patrocinadors d'aquest blog i en el centre hi han els articles.

Això és tot per avui!
Fins a la próxima entrada!


1 comentario:

  1. Adèu, fins a la pròxima entrada dons :) hahaha!
    Bé em sembla molt correcte tot, està molt treballat (currat).
    Mala persona no volies veure la meva super-bona nota d'Anglès, aquesta m'he la guardarè. (Tséé)
    Bé dons ia tens un comentari meu, que val or! hahah

    ResponderEliminar