martes, 15 de febrero de 2011

Picasa!

En les últimes dues sessions hem estat treballant el programa de google: Picasa. Aquest programa permet emmagatzamar fotos, penjar-les a internet i enviar-les per correo.

Per tal de posar en pràctica el que haviem apres, hem creat un àlbum, aqui hos deixo l'enllaç
https://picasaweb.google.com/115554341607149701510/MisImagenes#5573923081014457618

jueves, 10 de febrero de 2011

Àlbums digitals!

Hola bloggers!

Avui us faré una mica d'història de l'evolució dels àlbums digitals i de la importància que et tenen actualment.

Des de que a l'any 2000 aproximadament quan van sorgir les càmeres digitals i vam deixar enrere les màquines amb carret cada dia tirem més fotografies però cada cop tenim menys fotos, ja que les guardem al nostre ordinador i no ens dediquem a passar-les a paper. Per això hi han empreses que es dediquen a fer àlbums digitals i més productes personalitzats amb les teves fotos: tasses, calendaris, pòsters..., per tal de que no es perdin els nostres records.


Al principi nomes s'imprimien a nivell professional i amb paper fotogràfic, però desprès van anar a evolucionant fins al punt de poder elegir els àlbums amb impressió digital o fotogràfica i poder-ho fer des de casa sense haver de traslladar-te a la botiga.  

Àlbum d'impressió fotogràfica

Per fer el teu àlbum digital només has de descarregar-te un programa molt senzill. Un cop el tens instal·lat simplement has de col·locar les teves fotos utilitzant les plantilles que ja et donen fetes, després l'envies i al cap d'una setmana aproximadament ja el tens a casa.

Actualment casi tothom utilitza àlbums digitals i els àlbums fets a mà han quedat en segon pla.

La pionera en fer aquests àlbums digitals va ser Hofmann (http://www.hofmann.es/album-digital/album-impresion-digital/product-1-6-1-1/) , i altres empreses la van imitar com per exemple:

http://www.mypublisher.com/
http://www.viovio.com/
http://www.fotoprix.com/
http://www.dpbook.es/
http://www.album.cat/
http://www.albumdigital.cat/
http://www.mypublisher.com/
http://www.mypix.com/uk/uk/home/

A més a més aquest àlbums són assequibles per a tothom, per exemple aquí, a España, l'àlbum més petit d'impressió digital de Hoffman costa 26€ i el més gran 82,50€.


Àlbum d'impressió digital


Fins aviat!! :)






 

viernes, 4 de febrero de 2011

Anem a Canadà!

Bon dia bloggers!
En l’última activitat del GIMP, havíem de fer un fotomuntatge i c Jo he elegit de paisatge una foto de Canadà, ja que sempre hi he volgut anar perquè hem sembla un lloc extraordinari:

En una altre capa he posat una foto meva d’aquest estiu quan vaig anar a Irlanda:

I el resultat final ha set, una imatge de mi mateixa a Canada. Per acabar hi he posat l’efecte d’un sol, per tal de que quedés més real.

Espero que us agradi!
Fins aviat bloggers! :)